Atrapa la falta!



L'alumna del nostre institut, Laura Vila de 4tB, ha guanyat un acccèssit en el II Concurs de Fotografia "Atrapa la falta" promogut pel Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Girona. Aquest concurs fet a través d'Instagram, consistent a trobar faltes d'ortografia en diferents indrets i situacions quotidians, té l'objectiu de sensibilitzar especialment el sector jove de la població de la importància d'escriure correctament i d'evitar les faltes d'ortografia, del paper que té la llengua en la imatge d'una empresa, d'una marca o un producte i sobre l'efecte negatiu de les incorreccions lingüístiques. Els concursants havien de fotografiar l'error, fer-ne un comentari i enviar-lo.


Aquesta és la falta que va enviar la Laura i que li va merèixer guanyar un dels acccèssits del concurs. El premi que rebrà és un cap de setmana per a 5 persones a un bungalou del càmping Bassegoda Park, d'Albanyà (Càmping Bassegoda Park. Patronat de Turisme Costa Brava Girona) i  dues entrades per al Festival Portalblau, de l'Escala (Festival Portalblau. Patronat de Turisme Costa Brava Girona).

Enhorabona, Laura per la teva participació i per haver contribuït a denunciar els errors lingüístics que massa sovint ens trobem en els llocs més habituals i més insospitats!

Podeu consultar i visionar altres fotografies guanyadores que també vam participar en el concurs a través d'aquest enllaç.
http://www.cpnl.cat/xarxa/cnlgirona/concurs_atrapa.html
"Falcó de notícies", 10 de maig 2016